Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 14 March 2019

G-Star VTeen

Vteen Enhance mengandungi lbh 15 bahan.

Nak makan 15 bahan tak larat la kan.



Jom kita tengok sebahagian bahan Vteen Enhance. Khas utk remaja seawal UPSR.
Nama pun enhance kan. Bukan calang2 ni. 
Banyak testi kami terima. Dulu pakai spek now no more. 
Dulu kulit kusam, now cerah & glow.

Fokus utama selain IQ booster adalah utk Mata dan Kulit.

Ok now kita tengok 2 bahan istimewa lain yang ada dalam Vteen Enhance:

*ARA + DHA*

✅ Meningkatkan perkembangan mental.

DHA memainkan peranan penting dalam mempengaruhi perkembangan otak kanak-kanak.

DHA juga membantu dalam meningkatkan memori dan kemampuan berfikir intelektul pada anak anda. Seterusnya sekaligus meningkatkan kemampuan belajar dan fungsi kognitif otak anak.

✅ Meningkatkan daya ketajaman visual.
Retina merupakan bahagian mata yang sangat penting kerana ia menyokong ketajaman visual.

DHA sangat diperlukan bagi memastikan lapisan retina yang terbentuk lebih tajam seterusnya berupaya menguatkan fungsi visual anak-anak anda. Kekurangan DHA boleh menyebabkan masalah mata.

Oleh itu, DHA merupakan antara zat yang paling penting bagi menajamkan kemampuan penglihatan terutama untuk kanak-kanak juga remaja sehingga ke warga tua.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi agen G-Star, Puan Rena.


18 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...