Skip to main content

Toner Penanggal Daki

TONER PENANGGAL DAKI PLUS VITAMIN E

RM10

DAKI LEHER BERKERAK???
KETIAK HITAM SEDIH????
.
√Daki yg degil dan bertahun-tahun tak mahu hilang-hilang !!
√Bosan,mcam-macam cara dah buat !!
√Habis beratus-ratus untuk hilangkn daki !!

√Toner penanggal daki ni harga tak sampai ratus-ratus ponnn!!
√√Bertukar la pada toner nih 100% menanggalkan daki-daki yg degillll...

================================


JOM SAMA2 BUANG DAKI.. MALU ORG TENGOK WEIIII...

😷CELAH LEHER HITAM 😷CELAH KETIAK HITAM 😷CELAH PEHA HITAM 😷SIKU HITAM

Tiap2 hari mandi, tp daki tersembunyi tetap kt situ tak hilang2😨
nak scrub hari3, mana ada masa😨
nak p spa , confirm habis beratus ringgit😨
.
Jika syg2 ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba TONER PENANGGAL DAKI PLUS VITAMIN E ini. .Toner ini rasa sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan dan kesan daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
.
SEMUDAH ABC jer..Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi
Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya
😘😘😘
------------------------------------------------------------------
KANDUNGAN :
-olive oil
-ekstrak papaya
-tawas
-boric asid

BERMINAT?
Tekan link biru dibawah utk terus wasap:


wasap.my/60176544278/tonerdaki


Comments

  1. mula2 baca tajuk tu ingat kisah seram... penanggal tu
    sekali baca lagi sekali hehehehhe salah baca tajuk rupanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi nama produk seram tp bila dh pkai memang best Putih bersih daki hilang

      Delete
    2. Hahahaa sama lah, kesal rasa hati baca headline 🀣🀣

      Delete
  2. Ank dan suami byk daki kesian ye sapu toner daki pasti cerah berseri

    ReplyDelete
  3. TONER PENANGGAL DAKI PLUS VITAMIN E

    RM10

    DAKI LEHER BERKERAK???
    KETIAK HITAM SEDIH????
    .
    √Daki yg degil dan bertahun-tahun tak mahu hilang-hilang !!

    √Bosan,mcam-macam cara dah buat !!
    √Habis beratus-ratus untuk hilangkn daki !!

    √Toner penanggal daki ni harga tak sampai ratus-ratus ponnn!!

    √√Bertukar la pada toner nih 100% menanggalkan daki-daki yg degillll...
    ================================

    JOM SAMA2 BUANG DAKI.. MALU ORG TENGOK WEIIII...

    😷CELAH LEHER HITAM
    😷CELAH KETIAK HITAM
    😷CELAH PEHA HITAM
    😷SIKU HITAM

    Tiap2 hari mandi, tp daki tersembunyi tetap kt situ tak hilang2😨
    nak scrub hari3, mana ada masa😨
    nak p spa , confirm habis beratus ringgit😨
    .
    Jika syg2 ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba TONER PENANGGAL DAKI PLUS VITAMIN E ini. .Toner ini rasa sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan dan kesan daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
    .
    SEMUDAH ABC jer..Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi
    Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya
    😘😘😘
    ------------------------------------------------------------------
    KANDUNGAN :
    -olive oil
    -ekstrak papaya
    -tawas
    -boric asid

    BERMINAT?
    Tekan link biru dibawah utk terus wasap:
    wasap.my/60176544278/tonerdaki

    ReplyDelete
  4. First time dengar toner boleh hilangkan daki ni..terbaik!

    ReplyDelete
  5. wow hebat toner ni siap boleh hilangkan daki lagi

    ReplyDelete
  6. First time dengar nama toner ni

    ReplyDelete
  7. ada juak oh toner kedak tok..selalunya toner pakei rah muka jak..

    ReplyDelete
  8. haa sapa ada prob tu.. cepat2 dapatkan..

    ReplyDelete
  9. bagus ada produk ni. esp utk bahagian yg sukar dicuci

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Kali ini ejulz nak buat satu segmen bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ” Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang. Ok, tanpa membuang masa ejulz nak bagitau cara2 join segmen ni. Macam biasa. Simple jer.. ^_^ 1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 3. Like page FB Indok Chanteq Kuching / Firulcollections  / Ejulz Blogshop / Shafyqah 4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ” 5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen n

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian A : Set Kombo 4 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Hijab Xtender -FREE Postage -Malaysiaku Tercinta String Beg -Discount Card -Merdeka Xclusive Box Varian B : Set Kombo 3 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Merdeka Xclusive Box -FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja) p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021 Tempoh Promosi : 30 ogos 2021(12am - 11.59pm) Tarikh Postage : 1 -5 september 2021 TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !! Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami Masukkan kod kupon dibawah ini u