Sunday, 7 April 2019

Carrom online






Layan game carrom digital.. hehe

Sementara menunggu majlis tahlil arwah pakcik sempat lagi layan 1 game lawan anak sedara πŸ˜‚



32 comments:

  1. Kenek tok dh sik perlu beli mainan nok bena2 kan, clik kat tipon je semua ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya la.. haha.. tp x dpt lawan feel nak bena2. hehe

      Delete
  2. WAH MMG RALIT MAIN GAME ONLINE

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang.. tapi kalau anak dah berbunyi di sebelah kene tinggalkan online. hehe

      Delete
  3. Hujung jari sekarang nikan..mudah..

    ReplyDelete
  4. carom pun dah ada online.. tak payah usung papan besar gedabak tu lagi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tp rule dia x mcm main yg betul2 tu. hehe

      Delete
  5. wahhh skrg ni mcm2 game online yek, dana nih game carom betul pun tak reti main... tp yg online ni tak tau lah...
    cuma bestnya jari takla sakit mcm jentik carom betul tuh heheheh

    ReplyDelete
  6. tu dia carrom online..dulu kecik kecik men la carrom yg besar gedabak tu.tapi lagi rasa meriah haha

    ReplyDelete
  7. wow carrom online pun ada ya zaman skrg

    ReplyDelete
  8. wahhh nk jentik cam ne tu hehehe

    ReplyDelete
  9. kecik2 dolok nang main benda tok mun datang opis bapak kamek...tapi bukan online lah..yg offline mpun..hahaha

    ReplyDelete
  10. carom pun dah ada online..wah boleh cuba ni. memang minat main carom.

    ReplyDelete
  11. hahaha tak best sangat lah online sebab board kecik

    ReplyDelete
  12. Carom. Pun ada online ye.. Apa je yg tak ada skang ni. Semua hujung jari hehe

    ReplyDelete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...