Friday, 5 April 2019

PV semalam dalam sejarah

Assalamualaikum & Selamat pagi sahabat2 blogger semua.. Semoga hari ini semuanya dalam keadaan sihat.



Alhamdulillah.. Terkejut bila cek PV pagi ni.. Tak pernah dapat setinggi ni.. Bagi blogger2 lain ini perkara biasa. Tapi bagi ejulz memang luar biasa.. Biasa dapat PV 100-2++ je sehari. Semalam 18,764. Syukur sangat2. Terima kasih sahabat2 yang support..



72 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah.Rezeki.

    ReplyDelete
  2. Wow!
    Alhamdulillah..
    nieyl pun x tinggi cmtu tauu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. tahniah ejulz.. tinggi tu per day dpt 18k++..

    ReplyDelete
  4. Perhhh... hebat tu... blog teman masa kena malware infection hari tu... PV nya pun mencanak naik jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya betul malware ni.. takut pula kalau terkena..

      Delete
  5. samalah. tetiba mencanak naik hehehe

    ReplyDelete
  6. Wowww tinggii tu...tahniah Ejulz..teruskan usaha..

    ReplyDelete
  7. dahsyat ni... interpretzz 300 pun susah nak dapat

    ReplyDelete
  8. wahhhh moga trs sukses lagi... taniah2

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ejulz..tahniah2 yer...tinggi tu..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...apa entry hot tu...

    ReplyDelete
  11. Wahhh bestnya. saya punya sehari tak sampai pun 1k hihihihihi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... Memang seronok dan nakkan semangat bila tetiba PV camtu... Moga terus semangat menulis..

    ReplyDelete
  13. tahniah!! tak sampai lagi pv byk tu..

    ReplyDelete
  14. Tahniah, Ejulz. Banyak peningkatan nampaknya.

    ReplyDelete
  15. WOW MENCANAK TINGGI..TAHNIAH

    ReplyDelete
  16. Wow byk tu tahniah.. post APA yg meletop tu

    ReplyDelete
  17. Wah tahniah. moga terus maju jaya.

    ReplyDelete
  18. Wahh dasyat.. Alhamdulillah tahniah.. Semoga makin semangat berblog

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. yer ker? ntah2 tinggi lagi ranking ni.. :)

      Delete

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian...