Skip to main content

Descendants Of The Sun

Image result for descendant of the sun 

Siapa pernah layan drama korea ni angkat tangan.. hehe. Sejak wife ejulz bagi link iflix untuk tengok drama Nur 2, ejulz pun terlayan drama korea ni.. Memang best drama ni. 

Drama ni mengisahkan kisah cinta seorang tentera dan seorang doktor. Banyak konflik dan liku2 yang perlu ditempuhi sebagai seorang tentera dan sebagai seorang doktor.


Image result for descendant of the sun 

Jom layan..



















                 

Comments

  1. Dah tengok..OST pun best..

    ReplyDelete
  2. op cos dh tgk... tahun bila punya nih baru ejulz nk layan hehehhe...

    ReplyDelete
  3. Dah tengok, best cite DOTS ni :) Hehe

    ReplyDelete
  4. Macam dah tengok la ingat-ingat lupa la pulak..

    ReplyDelete
  5. Dah tengok, mmg suka sgt .

    ReplyDelete
  6. best citer ni, dah tengok haritu

    ReplyDelete
  7. Masa mula-mula ditayangkan dulu Mrs. A dah terjebak heheee..
    Sekali dah kena penangan KDrama memang addicted.

    ReplyDelete
  8. dah tengok awal-awal dulu..suka watak utama, dua-dua start dengan nama Song dan akhirnya kahwin juga mereka berdua.

    ReplyDelete
  9. belum pernah tengok lagi. kalau korea pasal cinta bosan sikit. kalau action suka lah tengk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. sbb ni ada action jugak la ejulz suka tgk.. :)

      Delete
  10. Tak pernah lagi layan drama Korea yang ni. Sekarang ni saya dah jarang layan drama Korea.

    ReplyDelete
  11. Femes kot drama ni beberapa tahun lepas.

    ReplyDelete
  12. Walaupun saya ni ni macam hantu Korea, saya masih belum tengok lagi drama ni. Belum ada mood walaupun cerita ni famous gila.

    ReplyDelete
  13. cerita ni memang best...rugi sape tak tengok..hehehe

    ReplyDelete
  14. Best cerite tok Ejulz, lama dh abis nanga ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  15. Dah tengok. Memang best citer nih :)

    ReplyDelete
  16. sy siap ada novel n foto book lg๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  17. tak pernah lagi tengok drama ni

    ReplyDelete
  18. biasa drama korea memang banyak yang menarik

    ReplyDelete
  19. Jalan cerita dia best kan.. Unikkk.. Penuh cabaran.. Suka jugak drama ni

    ReplyDelete
  20. pernah tgk dan siapa sangka hero n heroin dh betul2 ke jinjang pelamin pun :)

    ReplyDelete
  21. 19 episod ka cita tok? Belom kamek tengok..takut da start kelak melekat..haha..perlu masa yg free benar2 lok

    ReplyDelete
    Replies
    1. 17 episod jak mun x salah ingat.. 2 episod ujung ya ulangan pendek jak..

      Delete
  22. dulu 3 hari marathon drama ni. Best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz x dpt nak marathon masa singkat.. mahu 1 episod 1 hari. hehe

      Delete
  23. layan juga tapi tak minat sgt drama ni..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

Kali ini ejulz nak buat satu segmen bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja Partime Dari EJULZ” Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang. Ok, tanpa membuang masa ejulz nak bagitau cara2 join segmen ni. Macam biasa. Simple jer.. ^_^ 1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah 3. Like page FB Indok Chanteq Kuching / Firulcollections  / Ejulz Blogshop / Shafyqah 4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ” 5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen n

NASI ARAB TRAVEL MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX

  Bersempena dengan Bulan Kebangsaan ini, Nasi Arab Travel melancarkan MALAYSIAKU TERCINTA XCLUSIVE BOX. Didatangkan dengan 2 varian, Varian A : Set Kombo 4 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Hijab Xtender -FREE Postage -Malaysiaku Tercinta String Beg -Discount Card -Merdeka Xclusive Box Varian B : Set Kombo 3 pek PERCUMA -Merdeka Book Mark -Quality Facemask -Merdeka Xclusive Box -FREE Postage terhad (10 pagi - 10 malam sahaja) p/s : Semua ni hanya akan dapat jika anda membuat belian sebanyak 3 - 4 pek pada 30 OGOS 2021 Tempoh Promosi : 30 ogos 2021(12am - 11.59pm) Tarikh Postage : 1 -5 september 2021 TUNGGU!!!!!! ADA LAGI.. JOM Grab promo FREE Postage SEMENANJUNG & diskaun POSTAGE SABAH SARAWAK !! Untuk belian 4 pek dan keatas secara automatik anda akan nikmati diskaun postage ke seluruh Semenanjung Malaysia dan diskaun postage ke Sabah Sarawak tau. Istimewa sebagai penghargaan dari kami kepada anda kerana memborong dari kami Masukkan kod kupon dibawah ini u