Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Wednesday, 24 April 2019

Descendants Of The Sun

Image result for descendant of the sun 

Siapa pernah layan drama korea ni angkat tangan.. hehe. Sejak wife ejulz bagi link iflix untuk tengok drama Nur 2, ejulz pun terlayan drama korea ni.. Memang best drama ni. 

Drama ni mengisahkan kisah cinta seorang tentera dan seorang doktor. Banyak konflik dan liku2 yang perlu ditempuhi sebagai seorang tentera dan sebagai seorang doktor.


Image result for descendant of the sun 

Jom layan..



















                 

54 comments:

  1. Dah tengok..OST pun best..

    ReplyDelete
  2. op cos dh tgk... tahun bila punya nih baru ejulz nk layan hehehhe...

    ReplyDelete
  3. Dah tengok, best cite DOTS ni :) Hehe

    ReplyDelete
  4. Macam dah tengok la ingat-ingat lupa la pulak..

    ReplyDelete
  5. Dah tengok, mmg suka sgt .

    ReplyDelete
  6. best citer ni, dah tengok haritu

    ReplyDelete
  7. Masa mula-mula ditayangkan dulu Mrs. A dah terjebak heheee..
    Sekali dah kena penangan KDrama memang addicted.

    ReplyDelete
  8. dah tengok awal-awal dulu..suka watak utama, dua-dua start dengan nama Song dan akhirnya kahwin juga mereka berdua.

    ReplyDelete
  9. belum pernah tengok lagi. kalau korea pasal cinta bosan sikit. kalau action suka lah tengk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. sbb ni ada action jugak la ejulz suka tgk.. :)

      Delete
  10. Tak pernah lagi layan drama Korea yang ni. Sekarang ni saya dah jarang layan drama Korea.

    ReplyDelete
  11. Femes kot drama ni beberapa tahun lepas.

    ReplyDelete
  12. Walaupun saya ni ni macam hantu Korea, saya masih belum tengok lagi drama ni. Belum ada mood walaupun cerita ni famous gila.

    ReplyDelete
  13. cerita ni memang best...rugi sape tak tengok..hehehe

    ReplyDelete
  14. Best cerite tok Ejulz, lama dh abis nanga ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  15. Dah tengok. Memang best citer nih :)

    ReplyDelete
  16. sy siap ada novel n foto book lg๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  17. tak pernah lagi tengok drama ni

    ReplyDelete
  18. biasa drama korea memang banyak yang menarik

    ReplyDelete
  19. Jalan cerita dia best kan.. Unikkk.. Penuh cabaran.. Suka jugak drama ni

    ReplyDelete
  20. pernah tgk dan siapa sangka hero n heroin dh betul2 ke jinjang pelamin pun :)

    ReplyDelete
  21. 19 episod ka cita tok? Belom kamek tengok..takut da start kelak melekat..haha..perlu masa yg free benar2 lok

    ReplyDelete
    Replies
    1. 17 episod jak mun x salah ingat.. 2 episod ujung ya ulangan pendek jak..

      Delete
  22. dulu 3 hari marathon drama ni. Best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz x dpt nak marathon masa singkat.. mahu 1 episod 1 hari. hehe

      Delete
  23. layan juga tapi tak minat sgt drama ni..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...