Skip to main content

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo (13)


Ni yang malas nak gode2 apps sangat sebab kalau tengok, mula2 rasa nak try klik...pastu terus terklik dan terselect payment... *terus amik barang FREE jer* πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Tengahari ni dan "tertebus Vacuum Hot Sale yang harga normal RM158 tapi sekarang ada promosi pada harga RM78" dengan point sedia ada dalam e-account....macam redeem barang guna point BonusLink....best ke best??? Senang ke senang???

---------------------------------------------
Dan kalau kawan2 perasan juga dalam Fingo nya sistem ada banyak pilihan *"PAYMENT GATEWAY"* sekiranya anda belum ada Point untuk redeem. 

Tapi sedarkah anda bahawa kesemua payment gateway ni dah established di Malaysia dan sangat dipercayai.... *so kalau Fingo ni TAK OK, rasa2nya mereka akan benarkan Fingo bekerjasama dengan mereka dan adakah Fingo nya sistem payment dibenarkan untuk link dengan sistem mereka???*









Untuk keterangan lanjut boleh hubungi:

Comments

  1. baru tahu tentang fingo terbaik ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh daftar percuma dan explore dulu app.

      Delete
  2. selalu dengar pasal fingo ni tapi tak pernah explore pula. murah giler dapat vacuum sales rm78 :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete
  4. semoga success dalam bisness

    ReplyDelete
  5. hai jemput dengar lagu saya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/lagu-kedua-cuya-ada-background-music.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. 😊 https://t.publicecommerce.com/15XKBg

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Bahasa Bidayuh Serian Sarawak

Bidayuh Serian Punya Bahasa ⇩  • saya ⇨ aku • awak ⇨ amu • cantek/hensem ⇨ timengen/hensem • ya ⇨ aye • jangan ⇨ aba • tiada ⇨ anyap • taknak ⇨ agak • menyampah/geli ⇨ sidod • tahu ⇨ puan • kalau ⇨ wang • berlagak ⇨ sumbong • mana ⇨ gapih • sini ⇨ gatik • sana ⇨ ga-ih • mahu ⇨ irak • sekarang ⇨ itin • budak ⇨ anak inya • muda ⇨ ungod • pukul ⇨ paluk • jatuh⇨ jatuk • baring ⇨ nguleng • kacau ⇨ ngaco • paksa ⇨ maksa • makan⇨ maan • ngegeh ⇨ sundel • kucing ⇨ singau • anjing ⇨ kasung • nanti ⇨ matik • jalan2 ⇨ panu2 • sibuk ⇨ gago *Pelikk kan ? Tpi itulah bahasa kami BIDAYUH SERIAN SARAWAKIANS Copy & Paste. Ejulz sendiri pun x pandai bahasa bidayuh. Hehe. Kalau la mahir semua bahasa. Hehe

Akhirnya tewas 21-27/3/2022

Setelah lebih kurang 2 tahun kita dilanda wabak covid-19, akhirnya ejulz tewas juga. Walaupun telah cuba sedaya upaya melindungi diri dari wabak berkenaan untuk melindungi keluarga, sekelip mata terkena juga. Walaupun tidak tahu dari mana dan bagaimana boleh terkena, tapi kadang-kadang kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling yang sambil lewa. Dan mungkin untuk peringatan diri juga. Kecewa dengan sikap segelintir orang sekeliling? Terlebih dahulu ejulz mohon maaf andai apa yang ejulz katakan akan mengguris hati sahabat2 di sini yang merokok. Tapi inilah kenyataannya. Bukan ejulz melarang atau tidak membenarkan mereka yang merokok untuk merokok. Tapi kalau merokok di tempat yang tidak sepatutnya memang menyusahkan pihak lain lebih-lebih lagi mereka yang tidak merokok. Korang bayangkanlah bagaimana suasana pejabat dimana pekerja merokok di dalam pejabat seperti tidak ada salah langsung. Yang guna vape apatah lagi. Alkisah bermula pada 20 Mac 2022 dimana kakak ejulz yang sepatutnya

Mari belajar bahasa Sarawak -Part 6

Assalamualaikum n selamat pagi.. Wahh!! dah lama rasanya ejulz x buat entri pasal bahasa Sarawak.. Faham x entri Mari belajar bahasa Sarawak yg ejulz dah buat sebelum ni.. kalau x faham jangan malu, jangan segan.. tanya je.. ejulz x makan org pun. heHe Sejak kebelakangan ni, ejulz x sempat nak buat entri sebab sibuk sgt2.. Bila dah sibuk tu, macam2 la reaksi ejulz.. memang kelam kabut laa dibuatnya.. hiHi. So, arini ejulz nak share perkataan kelam kabut dalam bahasa sarawak.. Dalam bahasa sarawak, kelam kabut bermaksud "Kamboh".. KELAM KABUT = KAMBOH Dengan kata lain "Kamboh" ni bermaksud kecoh.. ni pun kira macam "kamboh" jugak laa.. hiHi Diharap semua boleh faham ek.. Kalau x faham @ ada nak tanya, tanya je laa k.. ejulz sedia membantu.. heHe  :)