Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 12 April 2020

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo (13)


Ni yang malas nak gode2 apps sangat sebab kalau tengok, mula2 rasa nak try klik...pastu terus terklik dan terselect payment... *terus amik barang FREE jer* πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

Tengahari ni dan "tertebus Vacuum Hot Sale yang harga normal RM158 tapi sekarang ada promosi pada harga RM78" dengan point sedia ada dalam e-account....macam redeem barang guna point BonusLink....best ke best??? Senang ke senang???

---------------------------------------------
Dan kalau kawan2 perasan juga dalam Fingo nya sistem ada banyak pilihan *"PAYMENT GATEWAY"* sekiranya anda belum ada Point untuk redeem. 

Tapi sedarkah anda bahawa kesemua payment gateway ni dah established di Malaysia dan sangat dipercayai.... *so kalau Fingo ni TAK OK, rasa2nya mereka akan benarkan Fingo bekerjasama dengan mereka dan adakah Fingo nya sistem payment dibenarkan untuk link dengan sistem mereka???*









Untuk keterangan lanjut boleh hubungi:

12 comments:

  1. baru tahu tentang fingo terbaik ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh daftar percuma dan explore dulu app.

      Delete
  2. selalu dengar pasal fingo ni tapi tak pernah explore pula. murah giler dapat vacuum sales rm78 :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete
  4. semoga success dalam bisness

    ReplyDelete
  5. hai jemput dengar lagu saya

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/04/lagu-kedua-cuya-ada-background-music.html

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. 😊 https://t.publicecommerce.com/15XKBg

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...