Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 19 April 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com


Apa perkara pertama yang ejulz ingin lakukan selepas PKP?

Selepas PKP ni perkara pertama yang ejulz ingin buat ialah bawa isteri dan anak ejulz balik kampung. Ejulz tahu isteri rindu kat mak dia dan mak mentua rindu kat cucu dia. Semoga Covid-19 ni pergi jauh dan takkan kembali lagi.

Ok. Korang pula macam mana? Kongsi apa yang korang nak buat dgn join segmen ni k. Klik banner kat atas.



22 comments:

  1. Ummi join juga.. semoga berjaya Ejulz.hehe

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan buat Ejulz sekeluarga.. ^^

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen
    Semoga cepat PKP berakhir

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..semoga berjaya!

    ReplyDelete
  5. dpt keluar even duduk dlm kereta round2 pun jadilaaa...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. lama x bawa anak n wife jln2..

      Delete
  6. Replies
    1. https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

      Delete
    2. Goodluck jugak πŸ‘

      Delete
  7. hmmm kamek mok mbak kereta, drive ke bandar, kak ya round2 jak ke merata2, stop minum kopi kejap, then balit rumah...ahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ya nang melepas geram bena ya πŸ˜‚

      Delete
  8. terima kasih ejulz sebab support. kan mmg rami org mau balik kmpg rindok ngan family, nasib bait cdak parent ddk ngan kamek, senang juak ati nanga depan mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah juak sama ngan parent. Jgn lupak join segmen kmk klk. Tq

      Delete
  9. All the best..ok nanti akak join..

    ReplyDelete
  10. sama lahhh nak balik kampung jugak. selamat bersegmen ejulz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...