Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 16 April 2020

Bisnes Sosial E-Commerce Fingo (14)

Sebagai pengguna / shopper banyak pilihan barang yang ada kat FINGO ni..

















Sebagai shopper kita dapat shopping online seperti kita shopping di apps yang lain seperti shoppee, lazada dan lain-lain ecommerce platform.

Sebagai preferred shopper pula selain dapat shopping untuk diri sendiri, kita juga boleh ambil komisyen dari jualan. Kira macam kita buat dropship gitu la. Hehee

Secara ringkasnya beginilah FINGO yang ejulz tahu. Sebenarnya banyak lagi faedah-faedah yang ada dalam FINGO ni. Tapi secara asasnya inilah FINGO yang ejulz tahu. Tak rugi pun join FINGO ni. Seperti Shoppe dan Lazada, FINGO juga daftar secara PERCUMA.

Ejulz ambik contoh Shoppe sebagai perbezaan sebab ejulz pernah beberapa kali shopping di Shoppe ni. Sebagai pembeli di Shoppe kita akan barang yang dibeli dan akan mendapat coin utk digunakan pada pembelian seterusnya. Kalau tak silap 1 coin bersamaan 1 sen. Tapi dekat FINGO ni jika kita jadi preferred shopper, kita akan dapat cash back. Nilai cash back bergantung kepada produk. Menarik tak?

Dan yang lebih menarik bagi ejulz dalam Fingo ni yang tak ada dalam lain-lain app ecommerce adalah setiap kali shopper yg mendaftar di bawah kita membeli barang di Fingo, kita juga akan dapat komisyen. Best ker tak best? Mungkin inilah yg ejulz dgr bila kita join Fingo ni kita boleh jana pendapatan. Pada mulanya ejulz pun tak percaya. Betul ker ada produk dalam Fingo ni. Sebab tu ejulz cuba membeli dulu sebelum nak kongsi kepada keluarga dan rakan2. Boleh tengok post ejulz kat SINI.

Apa2 pun ejulz masih baru dalam Fingo ni. Tapi bagi ejulz x rugi kalau daftar sebab daftar PERCUMA je pun.

Kalau berminat klik daftar di bawah ni

DAFTAR PERCUMA

DAFTAR PERCUMA

DAFTAR PERCUMA


atau kalau nak hubungi πŸ‘‡ ni pun boleh. Nak tahu siapa dia. Macam mana ejulz kenal dia? Tunggu next entry 😊

https://bit.ly/3aZeslO






8 comments:

  1. Pernah dengar FINGO tapi masih belum faham fungsinya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fingo ni tempat shopping online seperti lazada n shoppe juga. Lazada saya blm pernah cuba. Tapi kalau shoppe dia open kepada seller2 luar utk jual produk. Fingo barang semua dari kilang. Setakat ni blm open utk seller2 luar. X tahu la pada masa akan dtg. Yg join fingo ni blh shopping online seperti shopping di lazada dan shoppe. Bezanya fingo buka peluang pengguna utk dpt pendapatan. Kira macam kita buat dropship la. Kita tlg seller jual barang diorang dan kita dpt komisyen.Dlm fingo pula kalau kita dpt tlg kilang fingo jual brg kita akan dpt komisyen juga. Dan yg lebih menarik jika yg daftar di bawah kita shopping di fingo ni, kita juga akan dpt komisyen. Kalau nak tahu lebih lanjut blh wasap saya sendiri 0168500565 @ no kat atas tu πŸ‘Œ

      Delete
  2. Replies
    1. Boleh daftar percuma app ni

      https://t.publicecommerce.com/15XKBg

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...