Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 12 July 2018

Google Adsense vs Nuffnang

Alhamdulillah.. dah ada nampak iklan 'google adsense' kat blog. Tapi yang peliknya link nuffnang terus x nampak. Walaupun sebelum ni dah lama x nampak iklan nuffnang kat blog ejulz, tapi link masih ada. Ejulz x berapa arif sangat pasal setting Google Adsense dan Nuffnang ni. Kalau korang ada info berkenaan ni boleh share kat ejulz k ^_^

Antara iklan yang terkesan setakat ini:






Semoga dimurahkan rezeki buat semua sahabat blogger ejulz.. Amin






28 comments:

  1. Kmk ok jak Nuffnang, walaupun ada adsense.. Coba ktk setting balit. Bln tok ada juak iklan nuff on going eh... Cuma nya mcm chipmore jak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok. bok lps setting marek.. kmk klik ada join GA marek terus xda keluar iklan nuffnang.. iklan GA pandei kuar..

      Delete
  2. same lah..zati punye Nuffnang pon xkeluar,maybe iklan adsense dan nuffnang xboleh dekat2 kot

    ReplyDelete
  3. Rasanya dulu ada deduak yea, kenek tok tah siney pergi. Dh berhijrah kalik 😉😉

    ReplyDelete
  4. bestnya dah ada google adsense. Dari dulu apply tak dapat2 pun :(

    ReplyDelete
  5. Kinah dah lama tak pasang nuffnang. Sekarang ni tumpu adsense jer. Tahniah ejulz dah ada adsense. Jom kita menabung dengan adsense pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz baru ternampak kemunculan GA ni.. x berapa reti sgt setting2 ni hehe

      Delete
  6. Semoga dimurahkan rezeki buat ejulz...

    ReplyDelete
  7. Nuffnang memang sellu problem...kdg dkt phone tak keluae, dkt pc je kluar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat phone mmg x dpt rasanya.. kalau keluar kat pc kira ok la tu. :)

      Delete
  8. Rabia cuma terima e-mail daripada nuffnang.But iklan nuffnang tak berlegar2 dh kt blog ni.Maybe sebab tukar template blog kot.Lupa nk pasang coding nuffang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejulz pun x berapa pandai sgt bab2 setting ni..

      Delete
  9. nuffnang skrg ni sy tgk mcm sendu je hahahaha

    ReplyDelete
  10. Tahniah..selamat mengumpul duit tabung.

    ReplyDelete
  11. tahniah...dah boleh menabung nih....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...