Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 20 August 2018

Hantu Kak Limah servis kereta - 18 OGOS 2018

Sabtu lepas ejulz ada buat temujanji untuk servis kereta kat perodua. Janji jam 8.15 pagi tapi 7.30 ejulz dah terpacak kat depan pintu perodua. Hehe. Setakat ni perkhidmatan yang diberikan agak memuaskan. Tv disediakan. Minuman dan sedikit kuih disediakan.


Tu dia kereta mampu milik ejulz siap sedia diterbangkan.. hehe


Lepas je siap servis kereta, ejulz ambik wife kat rumah sebab dia teringin sangat nak tengok cerita Hantu Kak Limah.. heHee..


Awal2 dh pecah perut tengok cerita ni.. hehe.. Ejulz bagi 5 Star.. ^_^







16 comments:

  1. Samalah. Abam kie pun baru servis kereta semalam sbb nak raya haji kan?

    ReplyDelete
  2. singgah sini..from segmen

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/08/hobi-zaman-kanak-kanak-sehingga-dewasa.html

    ReplyDelete
  3. alaaa kite xdak geng nak tengok movie bulan ni. hahah btw ttb tingat plak kete da over mileage nak kena service ahahha..

    ReplyDelete
  4. Sik berkesempatan gik nangga cerita hantu kak limah. Hehe. Kirim salam dgn wife ktk. ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  5. jarang pusat servis kereta sediakan air dan kuih bagai.

    ReplyDelete
  6. tk kesempatan lg p tgk...rmi ckp best..kutipan pn dh 20juta

    ReplyDelete
  7. ramai cakap best,cumanya tak berkesempatan lagi nak tgk movie

    ReplyDelete
  8. Tak pergi services lagi ni.. masih menghitung hari

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...