Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 21 August 2018

Legend Of The Blue Sea


Layan drama korea bersama wife.. Lama dah tak tengok drama korea. Sekarang sambung lagi. hehe. Baru settle tengok episod 14 daripada 20 episod. Tak sabar nak tengok ending cerita ni.. hehe

Legend of the blue sea, mengisahkan pasangan kekasih dari kehidupan lampau yang bertemu semula pada kelahiran semula. Cinta seorang lelaki dan seorang duyung yang menempuhi pelbagai rintangan..





21 comments:

  1. dah tengok haritu tapi takhabis haha taktau bila nak sambung

    ReplyDelete
  2. Dah abis tengok! Enjoy dgn wifey ejulz ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. x pasti baru @ lama. ejulz baru tgk. hehe

      Delete
  4. tak suka lee min ho so memang tak tengok. kenapa tak suka lee min ho? entah! dia takde salah apa pun dengan saya. ahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa.. x tgk pelakon pun. suka jalan cerita. hehe

      Delete
  5. pasal duyung ke...wah mesti best ni..nak download la

    ReplyDelete
  6. Teman masih tak terjebak layan drama Korea nie... tak ada masa la....

    ReplyDelete
  7. tengok first episode je lepas tu dah malas nak tengok..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. best cerita ni.. x serius memanjang.. ada part lawak jugak .ehehe

      Delete
  8. best cerita ni walaupun tak logik :D

    ReplyDelete
  9. Bestnya kalau dapat tengok tu tapi tak tak ada masa lagi nak layan huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...