Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 6 August 2018

McFLURRY DURIAN

Alhamdulillah.. Semalam lepas hantar adik ipar ke sekolah berkesempatan keluar jalan2 bersama wife.. Tiba2 teringat entry sahabat blogger berkenaan Durian McFlurry.. Tak tahan rasanya bila tengok sahabat2 blogger buat entry pasal Durian McFlurry ni.. hehehe



Memang sedap.. sekali sekala boleh la merasa ni..


15 comments:

  1. saya dah try tapi tak berapa nak suka hehe

    ReplyDelete
  2. Nyaman jak upa... Tapi sayang masih berpantang. Haha... Kelak bolehla coba ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  3. tak berapa suka makan tapi suka bau dia :P

    ReplyDelete
  4. kalini lama stock mcfluryy durian kt mcd...ms 1st time kuar dlu tk smp 2minggu abis stock..tp yg 2nd time ni xbrp ummmppp mcm 1st time dlu..tp abis juga la mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi la ejulz x sempat rasa yg 1st dulu..

      Delete
  5. sedapnya tengok.. hukhuk..

    ReplyDelete
  6. saya tak merasa lagi. Nak gi beli tu malas pula.

    ReplyDelete
  7. mst sedap kan.. ais krim + durian pulak tu..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. yes sedap. aida da rasa.
    terasa durian nyer!
    time aida beli tu, mcD da buat buy 1 free 1.
    untung lah kami...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...