Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 10 March 2018

10 MAC 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Arini xda apa2 nak buat.. Plan nak jalan Uber, tapi mak ajak gi rumah makcik.. Tapi sebelum tu, awal pagi tadi teman wife gi kolej vokasional adik dia.. Hantar barang keperluan.. Lepas tu gi keringkan pakaian kat dobi.. Lepas tu baru gi rumah makcik..

Lepas gi rumah makcik, sempat jugak gi singgah tapak projek pembinaan rumah yg ejulz dah book.. Dulu plan gaji stabil baru nak beli rumah.. tapi bila fikir rumah harga makin naik ejulz kuatkan hati book rumah ni..





Ni harga lama.. masa ejulz book harga dah naik RM 208,800






6 comments:

  1. huisdhh. dah naik 5k harganyaa. cepat je kan naiknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yg dh siap dgr cerita jadi RM3++k

      Delete
  2. Zaman laa ni mmg takde dah turun harga.. hp je turun harga.. bertabah lah kita..

    ReplyDelete
  3. omakaii rumah cepatnya naik harga..ni kat kawasan mana ni?

    ReplyDelete
  4. Pergh!! Mencanak-canak harga dia naik ye..
    Nak beli rumah memang kena kuatkan hati ejulz.. Sebab harga makin lama makin naik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...