Monday, 12 March 2018

Tips terbaek Shuk Hot.fm

Dengar Hot.fm pagi tadi.. Dapat tips terbaek dari Shuk hot.fm.. Ok kalau wife korang hilang semasa shopping apa korang nak buat? Nak pusing satu super market yang besar memang susah nak kesan. Apa lagi kalau bersesak dengan ramai orang.. Haa.. Nak tau tips dari Shuk?

Shuk kata dia akan cari perempuan yang paling cantik kat situ untuk berbual-bual. Dengan cara tu wife dia mesti akan pegi dekat dia.. Haaa.. Tips terbaek kan? Hahahaa





14 comments:

  1. kalau wife nampak, masa shopping memang tak nampak dah orang lain

    ReplyDelete
  2. aah sbb pempuan kan kuat jeles..kompem dtg wife terus kne piat telinga haha

    ReplyDelete
  3. HAHA terai cuba tengok lepas ni :P

    ReplyDelete
  4. Hahah tips paling rare >_< tapi tak berkesan pada spesis macam saya ni kot hahaha ^^

    ReplyDelete
  5. hahahahah
    boleh tahan juha tips syuk nih
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la cuba try nanti hans.. haha

      Delete
  6. hahahahahhaha >.< jangan cari pasal. kang ada yang kena baling pinggan kang. hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...