Tuesday, 20 March 2018

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

http://www.azahrahaman.com/2018/03/segmenazahrahaman-aku-seorang-blogger.html 

Jom Join Segmen Ni!!!

Bila ditubuh ejulz x ingat.. hehe.. Tapi first entry 18 November 2010.. 

 Dulu nama blog ejulz "Kampung Kameq" dalam bahasa Sarawak maksudnya Kampung Saya.. Kira blog ni kampung ejulz la.. tempat ejulz berkongsi sesuatu.. hehe.. Tapi dalam bulan lepas ejulz tukar nama blog ni kepada nama ejulz sendiri bagi memudahkan sabahat2 blogger ejulz cari blog ejulz.. hehe

Alhamdulillah setakat ni yang kenangan pahit xda.. Yang manis banyak la.. hehe.. Dapat hadiah dari sahabat2 blogger.. Dapat kad raya.. dan yang paling manis adalah dapat tambah kenalan sahabat2 blogger..

Nasihat ejulz kepada sahabat2 blogger terutama adik2 blogger yang baru menceburkan diri dalam dunia blogger ni:
1. Berkawan dalam dunia blog ni biar ikhlas.. Jangan sekadar nak tambah follower
2. Kalau join segmen/contest biar jujur. Ikut semua syarat2 penganjur..
3. Komen yang berhemah. Jangan sampai sahabat2 kecil hati..

Nasihat ni ditujukan jugak untuk ejulz sendiri.. hehe



9 comments:

  1. best kan bila dapat tambah kenalan rakan blogger hehehe.

    ReplyDelete
  2. tq sudi join ejulz! since 2010 memang dah lama la ejulz dalam dunia blogging ni. azah sempat kenal ejulz dengan dunia kameq tu. hihi. takpe. slow slow. dulu kampung kameq. sekarang ejulz.blogspot.my nanti in shaa Allah ejulz.com pulak! hahaha. amin amin. bestnya blogging ni ada dapat banyak benefit kan. omce kita bukak mata, nampak banyak kebaikan terus rasa mcm taknak dah stop blogging. hehehe. all the best. selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  3. Dah lama rupanya ejulz berblog yer, zumal singgah dari segmen yang sama
    http://www.duniazumal.com/2018/03/aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Blogwalking here! dtg dari segmen yg sama jugak :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum... sy dr segemen yg sama... salam ukhuwah dan teruskan berblog ya!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...