Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Tuesday, 6 March 2018

Nak share link rakan blog kat fb tp x dpt

Bila ejulz nak kongsi link blog http://karyaku-paridahishak.blogspot.my kepada kawan2 facebook yang gemar membaca cerpen, x dapat. Facebook kata 'spam'.. Ejulz cuba buang 'http://' kat depan pun sama jugak. X dapat.. ermmm



Ada sape2 yg pernah kene mcm ni?





10 comments:

  1. Try shorten kan link ke bitly.. dulu mcm tu... kaksha shortkan link di bitly..baru boleh post

    ReplyDelete
  2. betul. ce try shortkan link dekat bitly. manatau boleh post kat fb

    ReplyDelete
  3. Taktau. Xpenah jd. Dlu pnah je share link, xde masalah pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpa. Nanti ejulz try shortkan link

      Delete
  4. Setakat ini tak pernah pula kena.. Sorry tak boleh membantu..

    ReplyDelete
  5. fb kekadang klo link tu da pernah org shared byk kali..die boleh anggap link tu spam..tu die halang kite utk post tu.

    ReplyDelete
  6. Ala tak tahu la sebab tak pernah alami masalah ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...