Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Monday, 3 September 2018

Berusaha kumpul blogger yang berada di Kuching, Sarawak

Dah lama rasanya ejulz nak kumpul sahabat2 blogger yang menetap di Kuching, Sarawak. 

"Ney tauk mun dah rami kelak dapat kita lepak2 main boling ka.. molah family day tepi pantei ka.. hehe.. Insyaallah.."

Kepada sahabat2 blogger yg berada di Kuching, Sarawak boleh join group BLOGGER KUCHING kat fb k.. 😊

Kalau ada kenal blogger2 Kuching boleh bagi link kat ruangan komen k.. Ejulz nak berkenalan.. 😊





25 comments:

  1. Ramai rasanya Ejulz, In Shaa Allah semoga dipermudahkannya.. antara yang kak ana kenal Reena Sidek, Uzu Emas Putih, Nang Nurain, cuma ada yang dah tak berapa aktif sangat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jumpa n baru follow Reena Sidek
      Uzu Emas Putih blogger dari Sabah
      Nang Nurain x jumpa. hehe

      tq :)

      Delete
  2. Wah best eh, syg kamek jauh. Good luck, insyaallah semoga dipermudahkan 😁😁

    ReplyDelete
  3. semoga dapat berjumpa semua nanti..best tauu bile dh join group blogger tau.. macam ain join geng jdt blogger...

    ReplyDelete
  4. Bagus2..kelak bole perkasakan group ya as media baru di sarawak πŸ‘

    ReplyDelete
  5. best nya, kita ni berap org je kenal dengan dak dak blogger hihi maklum la tak berapa aktif sangat

    ReplyDelete
  6. sye tk kenal pun mana2 blogger yg sme tempt ngn sye...sedih...XD

    ReplyDelete
  7. Semoga usaha berhasil... teruskan usaha...

    ReplyDelete
  8. ittew blogger selangor. huhukx

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...