Iklan

My BloggerMy Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Thursday, 6 September 2018

Mood Blogwalking - Tinggalkan link korang (Sukan Kegemaran)

Pada bulan JUL 2018 ejulz nak berkenalan dengan sahabat2 blogger secara random. Klik SINI..

Pada bulan OGOS 2018 ejulz nak tau negeri kelahiran sahabat2 blogger.. Klik SINI..

Kali ni ejulz nak tau apa SUKAN KEGEMARAN korang.. ^_^ Satu (1) sukan yang paling korang gemari..



Ok, ejulz mula k. Ejulz ada banyak sukan yang ejulz gemari. Tapi yang paling ejulz suka main ialah sukan FUTSAL..

Nak kata pandai main xde la.. cuma suka main je.. Tapi dah lama tak main sebab xda kawan2 yang nak main. Kalau di Putrajaya dulu setiap minggu ejulz main. Ejulz la yang booking court futsal, ejulz juga la yang buat hebahan kepada kawan2 untuk main. Semua kawan2 kat sana sporting. Confirm cukup orang la.. hehe
 
Antara gambar kenangan semasa aktif main futsal masa muda mudi dulu kala.. hehehe

Image may contain: 2 people 

No automatic alt text available. 

Image may contain: 14 people 

Image may contain: 9 people 

Image may contain: one or more people and indoor 

So, apa sukan kegemaran korang? Letak link korang dan nyatakan satu (1) sukan yang paling korang gemari di ruang komen ni.. ^_^

Untuk kali ni tarikh last bgtau ejulz adalah pada 14 SEPT 2018. Senang ejulz nak buat entry nanti.. ^_^

 





21 comments:

  1. Zumal dah tak ada sukan kegemaran. Hehe...

    ReplyDelete
  2. dah lama tak bersukan hahaha, kalau dekat u masuk taekwondo, tapi dah lama tak training

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ejulz.blogspot.com/2018/09/mood-blogwalking-sukan-kegemaran-suraya.html

      Delete
  3. saya suka bola baling...walaupun tak pro,tapi sukalah baling2 ni..pernah sekali dulu orang baling sampai kene perut..perghh..perit tu Tuhan je tahu...tu zaman skola rendahlah..dah besar satu ape pun tak main XD...badminton adalah main..tapi jarang2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ejulz.blogspot.com/2018/09/mood-blogwalking-sukan-kegemaran-cuya.html

      Delete
  4. suka joging and hicking. hahaha tu je. yanglain ni mcam tak sangat dah sebab perempuan banyak nk kena jaga dalaman badan

    ReplyDelete
  5. As suka run & hike... :D

    iammasitahsamsudin.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Suka bowling sbb sik perlu adanya berlari πŸ˜…πŸ˜…

    ReplyDelete
  7. https://asyiqinroslee.blogspot.com/

    Sukan ya? Hmm, Ekin sebenarnya x berapa minat sukan sangat sebab tak pandai main. Lagi2 sukan outdoor. Kalau indoor, Ekin suka main bowling. Hehehe. Tapi tak lah hebat sangat. Cuma suka je :D

    ReplyDelete
  8. Sukan kegemaran Mrs. A adalah netball dan bowling :-)

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Lupa tinggalkan link haritu.. Vitamin Syaza | Pengedar Shaklee Melaka

    Komen sekali lagi.. Syaza suka badminton ")

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...