Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Sunday, 16 September 2018

PS3 vs lipat baju

Hujung minggu ni duduk rumah je layan game PS3. Game kegemaran ejulz adalah PES aka bola sepak.


Sambil2 tu lipat kain baju semua. Nak 'supprise'kan wife yg tengah memasak di dapur. Sekali sekala bantu ringankan beban orang tak salah kan? Walaupun hasil lipatan tak sekemas lipatan wife ๐Ÿ˜‚



"Hargai mereka yang menyayangi kita.."




32 comments:

  1. wah rajinnya! hahaha tak kisah la kemas ke tak janji membantu ringan beban dah cukup

    ReplyDelete
  2. bantu ringankan beban tu dah besar sangat maknanya. sekurangnya sejuk hati isteri. hehehehe

    ReplyDelete
  3. memang lipat baju macam tu ke..apa-apa bagus tolong wife tak ada salahnya pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. gulung dengan getah sbb xnak bagi selerak. hehe :)

      Delete
  4. Tahniah ejulz.. Wife mesti bangga sebab bantu dia..

    ReplyDelete
  5. wahh rajinnya. mesti wifey tersenyum bahagia tengok hehe

    ReplyDelete
  6. Main PS sambil lipat baju... mantap... hahahaa

    ReplyDelete
  7. wah dasyat...suami idaman...hahahaah keep up the good work!

    ReplyDelete
  8. hebat..bgs²..meringankan kerja si isteri :)

    ReplyDelete
  9. bgs tlg ringankn tugas isteri..sambil tgk tv lipat kain

    ReplyDelete
  10. Salam, jemputlah join contest di blog saya ya =)

    http://at-tarmizi.blogspot.com/2018/09/contest-isi-kotak-dialog-asif.html

    ReplyDelete
  11. Wah, lipat baju di ikat dgn getah ke yea ejulz? Wah spesel yea, sbnr 1st time ku nangga but great idea, jimat space

    ReplyDelete
  12. tu biasanya lipat mcm tu klo nak g jejalan..nak jimat space dalam beg..

    ReplyDelete
  13. bagus ejulz tolong wife lipat baju..

    ReplyDelete
  14. kamek pun gulung2 baju kedak ya engkah dalam almari..senang ambik sik bersepah, mok travel pun senang terus masuk dalam beg..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...