Iklan

My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger My Blogger

Saturday, 28 July 2018

P.u.z.z.l.e


Jom main puzzle.. Dah tua2 ni pun masih minat main puzzle ni. Hehe.. 1000 pieces mau2 sebulan baru siap ni. Hehe



15 comments:

  1. Rabia tak berapa pandai nak susun puzzle ni.hehehe.

    ReplyDelete
  2. yuhuuu... byknya 1000 pieces kalu free syok gak...

    ReplyDelete
  3. wah...kena banyak bersabar kalau nak main ni

    ReplyDelete
  4. zaman sekolah rendah selalu main puzzle mcm ni dgn kwn2..

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. best main puzzle ni tapi selalu main online je la..hihi

    ReplyDelete
  6. Teringat masa sekolah dulu pernah bawa puzzle macam ni letak kat bilik study hostel. Time malam je ramai2 gigih nak complete kan puzzle tu. Hehe

    ReplyDelete
  7. main puzzle ni kalau nak mencabar main dia.. jangan ikut contoh gambar dia.. kita gamble je, tengok boleh siap tidak hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha kalau main puzzle 1000 pieces macamni suka cari gambar yang banyak objek so boleh beza dan cepat sikit siapnya. All the best!

    ReplyDelete
  9. Dulu minat tok, leka ea siktau sine mau nyimpan mun dah siap. Alu terkubur minat 😁

    ReplyDelete
  10. lama x beli utk kakak-kakak.
    sebab now diorang sgt occupied dgn buku.
    end of the year maybe.
    cuma tu la, takut Izzat bwk lari few parts ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  11. dia ade nombor kan kt belakang puzzle ? dia buat ikut 100 100 senang nak kumpul dan assemble.. dulu rajin skrng x da hehe..

    ReplyDelete
  12. dah lama tak main puzzle, memang syok layan dgn anak2 tapi lagi best baca novel..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...